Kulttuurituotanto -teos julkaistu.

Loppuviikon kiireissäni (tai sit ihan vaan laiskuuksissani…) jäi informoimatta, että SKS:n julkaisemana ilmestyi teos nimeltä Kulttuurituotanto – Kehykset, käytäntö ja prosessit (toim. Maarit Grahn ja Maunu Häyrynen, SKS 2009). Opus on ensi vuoden pääsykoekirjamme ja monipuolinen paketti siitä, mitä kaikkea kulttuurin tuottaminen voi olla.

Näin kertoo SKS:

MAARIT GRAHN, MAUNU HÄYRYNEN

Kulttuurituotanto

Kehykset, käytäntö ja prosessit

Kulttuurituotanto on viidestätoista artikkelista koostuva keskusteleva teos, jonka tarkoituksena on tarjota uusia näkökulmia kulttuurituotannon opiskelijoille, opettajille sekä kulttuurialan toimijoille ja tutkijoille. Kirjassa esitellään erilaisia kulttuurituotannon näkökulmia kulttuurisesta kestävyydestä ja maisemaidentiteeteistä kulttuuriperintöprosesseihin ja digitaaliseen yhteisöllisyyteen. Kirja kartoittaa kulttuurituotannon kenttää ja ilmiöitä ja kysyy, mitä oikeastaan on kulttuurituotanto, mitkä ovat sen reunaehdot, mitä jää ulkopuolelle sekä keitä ovat kulttuurituottajat ja miten he ajattelevat ja toimivat.

Teoksen viimeinen artikkeli, by the way, on nimeltään “Tavistaidetta ja verkkoviihdettä – omaehtoisten verkkosisältöjen tutkimusetiikkaa”. Kirjoittaneet Riikka Turtiainen ja Sari Östman. Notta sillee. :)

Kohti joulua. Tähän piti tulla joulukortti, mutta jostain syystä mokoma kuva ei kykene tallentumaan oikein. Visualisoikaa siis hopeahilein koristeltu piparkakkutalo kynttilänvalossa, värilampuin koristellun iltapimeän ikkunan edessä.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: