Elämänjano – uskalsin vihdoin!

Porilainen tutkija Sari Östman julkaisee esikoisrunokokoelmansa

Julkistamistilaisuus pe 18.12.2015 medialle klo 13, kaikille avoin klo 18 Porin Keskuskartanolla (Rautatienpuistokatu 2)

Elämäjulkaisemista käsitelleellä, elokuussa 2015 julkaistulla väitöskirjallaan runsaasti mediahuomiota saanut digitaalisen kulttuurin tutkija Sari Östman julkaisee esikoisrunokokoelmansa Elämänjano – kirjoituksia viidestä elämästä. Teos koostuu runoista, jotka kertovat viidestä elämästä ja niiden palavasta janosta yhden, ainutkertaisen elämän sisällä. Teos alkaa vuodesta 1989, jolloin tekijä oli 13-vuotias ja päättyy marraskuuhun 2015, suureen elämänmuutokseen, jota kirjailija kuvaa ihmeen aikana.

Runoista tuoreimmat, 2012–2015 kirjoitetut, on alun perin julkaistu Facebook-päivityksinä. Ne ovat tapahtumia, tunteita ja tunnelmia kuvaavia ”hetken lapsia”, päiväkirjaa – elämäjulkaisua – runomuodossa. Niitä lukeneet ovat kuvanneet niitä muun muassa haikumaisiksi, koskettaviksi ja samaistuttaviksi. Kokoelman viimeisestä osasta on suunnitteilla näyttämöteos Viides elämä – Lyyrinen tarina ihmeestä kesälle 2016.

Teos julkistetaan 18.12.2015. Tiedotustilaisuus medialle on klo 13 ja kaikille avoin julkistamis-/lukutilaisuus klo 18 Porin Keskuskartanolla (Vihreän Teatterin toimisto, Rautatienpuistokatu 2).

Teosta voi tilata Book on Demand -palvelusta: https://www.bod.fi/kirja/sari-oestman/elaemaenjano/9789523301801.html hintaan 20€ + postikulut. Tulossa on myös sähköinen versio, jonka hinta on edullisempi.

Kirjaa on saatavilla myös julkaisutilaisuudessa tai suoraan kirjailijalta tilaamalla 15€ tarjoushintaan.

Yhteydenotot: Sari Östman, sari.ostman@gmail.com / 040 041 5273.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: